ponedeljek, 24. december 2007

grozno..

No tole sm zasledila na netu..in sm se odločila da posredujem...
Ja shit no..k je to normalno?...Boge punce..sicr pa..anoreksične..k so že tako brez moči...to je nasilje!..fak no..res..groza!

Petra


Lastniki moskovskih bordelov, ki želijo pritegniti čimveč novih strank, so v ponudbo vključili anoreksične prostitutke.





Zdaj v ruskih javnih hišah postajajo najbolj cenjene grde, poraščene in anoreksične prostitutke. Stranke so za njihove usluge pripravljene plačati tudi po več tisoč dolarjev.
Anoreksija je bolezen, ki se je razširila že med vse družbene sloje. Za noč s prostitutko, ki boleha za anoreksijo, je treba v Moskvi v povprečju odšteti 2000 dolarjev. Najvišjo ceno dosegajo dekleta z brazgotinami, deformiranimi deli telesa in z drugimi fizičnimi okvarami. Lastniki javnih hiš pravijo, da so takšna dekleta tudi bolj prijazna, saj se zavedajo svojih hib in so zato strankam pripravljene izpolniti praktično vsako željo.Psihologi pa so razvili svojo teorijo. Menijo, da ženske s fizičnimi okvarami privlačijo predvsem moške s psihičnimi težavami. Strokovnjaki pravijo, da gre za izredno sramežljive moške, ki imajo težave pri vsakodnevnem sporazumevanju v družbi. Ti se samozavestno počutijo le v družbi pohabljenih in grdih žensk.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

ija..tut to mamo po svetu:/ jeba..